Fedezd fel a csapatod emberi értékeit a Balaton vizén!

ISMERD MEG IGAZÁN, KIKKEL DOLGOZOL EGYÜTT MINDEN NAP!

Miközben suhantok a vízen, süt a nap és gyönyörködtök a balatoni tájban, a fedélzeten új oldaláról ismerhetitek meg azokat az embereket, akikkel nap, mint nap együtt dolgoztok. A parton magatok mögött hagyjátok a mindennapi gondokat és a stresszt. Szelitek a habokat, dagad a vitorla, és csak Ti léteztek. A hozzánk érkezők döntő többsége arról számol be, hogy igazán a vitorlázásban tud kikapcsolódni, nincs telefon, nincs e-mail.

Láng Regatta vitorlás csapatépítés

ÉLMÉNYVITORLÁZÁSTÓL A HÁZIVERSENYIG

Csapatépítő tréningjeink gyakran 1-2 órás elméleti felkészítéssel indulnak, mely során az alapvető tudnivalókat és a hajóvezetés alapjait ismertetjük a csapatokkal.

Így a hajóra lépve már nem ismeretlen környezet fogad benneteket. A kapitányokkal történő hajózás és gyakorlás során kicsit bepillantást nyerhettek szenvedélyünkbe, ebbe a csodálatos sportba. Napközben ledobjuk a horgonyt és lehetőség nyílik fürdőzésre, napozásra is.

Külön kérés esetén házi vitorlásversenyek megrendezésére is sort kerítünk, amit külön hajóból dokumentálunk, így az esti vacsora alkalmával újra át lehet élni a nap izgalmait.

További részletekre is kíváncsi vagy a csapatépítéssel kapcsolatban?